Termeni și condiții - Beta Competition

Termeni și condiții

Bine ai venit!

Prin participarea la expoziția-concurs Beta, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

 

Utilizarea Serviciilor noastre:

Acest site a fost dezvoltat de către echipa de organizare a bienalei timișorene de arhitectură Beta, prin Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș, cu scopul de a asigura buna desfășurare a expoziției-concurs Beta.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Nu dețineți niciun drept de proprietate intelectuală asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Concursului, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege.

Serviciile noastre afişează și conţinut care nu ne aparţine. Responsabilitatea pentru acest conţinut (imagine, text) revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pus la dispoziție şi putem șterge sau refuză să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că este ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau că încalcă Termenii și condițiile prezente sau Regulamentul de concurs, însă pot exista informații neexaminate.

 

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor:

În cazul în care, utilizând site-ul, furnizați către organizatorii Beta date cu caracter personal, inclusiv prin completarea diferitelor formulare existente pe site, privind abonarea la newsletter, respectiv înscrierea în competiție, vă exprimați acordul în mod expres cu privire la prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu Politica cu privire la protecţia datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea datelor.

Organizatorul asigură participanții că va prelucra datele acestora în mod onest și transparent, exclusiv în interesul profesional al ambelor părți, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene (GDPR).

Prin înscrierea în concurs, participantul declară că a citit și este de acord cu totalitatea prevederilor din prezenții Termeni și Condiții.

De asemenea, în cazul în care înscrieți lucrări în partea competițională a expoziției-concurs Beta, vă exprimați acordul expres pentru publicarea și expunerea numelui și lucrării dvs. pe site, respectiv, în spații publice.

Prin participare la concurs, sunteţi de acord că putem utiliza informațiile dvs. de tipul:

– date personale introduse în momentul înscrierii în concurs: numele și adresa de e-mail. Datele personale pe care participantul le furnizează la înscriere se vor colecta pentru desfășurarea logistică firească a concursului și pentru statistică și cercetare.

 

Drepturi de proprietate asupra site-ului și asupra conținutului site-ului

Întregul conținut al site-ului www.competition.betacity.eu este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe (Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Acest site este deținut și administrat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș prin echipa de organizare a bienalei de arhitectură Beta. Toate drepturile, titlurile și interesele legate de acest site și de conținutul acestuia aparțin Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau colaboratorilor sau partenerilor săi, în calitate de furnizori ai conținutului site-ului.

 

Oricare dintre materialele postate pe site sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuală, acestea aparținând Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau furnizorilor săi de content. Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe site (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent dacă pentru un scop direct comercial sau de oricare altă natură pecuniară sau nu, fără acordul scris prealabil din partea Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau din partea autorului indicat în conținutul anumitor materiale publicate pe site.

 

Conţinutul dvs. în cadrul Concursului

În momentul încărcării și transmiterii de conținut, vă păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală deținute asupra conținutului respectiv.

Când încărcați și trimiteți conținut în cadrul Concursului, ne acordați o licenţă globală pentru utilizarea, stocarea, comunicarea, publicarea și distribuirea respectivului conținut. Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunătățire a serviciilor. Asigurați-vă că dețineți drepturile necesare pentru a ne acorda această licență pentru întregul conținut pe care îl trimiteți către expoziția-concurs Beta. Această licenţă rămâne în vigoare chiar dacă nu mai utilizaţi serviciile noastre. În cazuri speciale și cu motivare plauzibilă, la cerință dată în scris la adresa competition@betacity.eu, putem elimina lucrarea încărcată de dvs. pe site.

Organizatorii concursului nu vor fi răspunzători pentru pierderile de date sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive.

 

Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem modifica prezenţii Termeni şi condiţii, postând notificările cu privire la modificări pe această pagină. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă aveți rezerve cu privire la prezenții Termeni și condiții sau la desfăşurarea Concursului din cauza discordanţei Concursului cu prevederile legale în vigoare, puteți trimite aceste rezerve în scris prin e-mail la adresa competition@betacity.eu Reclamaţia trebuie să conţină cel puţin: prenumele, numele, adresa de e-mail oferită la înscrierea în concurs, subiectul reclamaţiei cu scopul de a arhiva reclamaţia, semnătura, iar noi ne angajăm să răspundem solicitării dumneavoastră în termen de 10 zile.

 

Vă mulțumim pentru interes!

Datele de contact ale organizatorului:

Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș

str. Diaconu Coresi, nr. 12, Timișoara, județul Timiș

telefon: 0722972156

email: competition@betacity.eu